Boinx | iStopMotion 2 Home


Skriv ett inlägg om den här produkten Betygsätt produkten
1 0

31
maj
2011
Skapa Stop Motion-animationer i enkelt program

Med iStopMotion 2 Home kan du lära dig, eller utveckla din förmåga, att skapa Stop Motion-animationer. Och detta till ett väldigt bra pris.

Idag lever vi i tider då vi kan göra det mesta med de olika programmen vi har till vårt förfogande. Dessa program kan variera över hela marknaden och vi kan skapa i princip vad vi vill med program som ingår i olika genres.

Idag är mediebranschen väldigt stor och det är många av oss som vill skapa oss ett jobb i denna. Mediebranschen är också en väldigt bred bransch med tanke på att det finns mycket som ingår i just mediebranschen. De största delarna av denna bransch är förmodligen fotografi och film. Om vi pratar om film finns det dessutom många olika tekniker du kan använda om när man pratar om film. Vissa har råd med dyrare utrustning än andra och kan skapa större projekt än andra. Mycket beror också på den programvara du väljer att använda dig av när det är dags att redigera dina filmer. Vissa program fungerar bättre för att redigera “vanlig” film medans andra fungerar bättre för andra typer av film så som animerat och Stop Motion.

Om du är intresserad av just Stop Motion och är intresserad av program som kan hjälpa dig med ditt intresse för Stop Motion så finns det en del olika program att använda. Ett program som du bör överväga att prova på, om du har en Mac, är programmet iStopMotion 2 Home.

Skapa animationer och tidsförskjutningar med iStopMotion 2 Home

Om du inte har tillgång till den senaste och dyraste samt bästa utrustningen på marknaden kan Stop Motion vara ett perfekt sätt att utveckla ditt filmande. Du behöver varken skådespelare, manus eller liknande för att skapa Stop Motion-animationer.

När du jobbar med Stop Motion är allt du egentligen behöver göra att använda dig av en kamera och vad du vill Stop Motion-animera så som modellera, leksaker och liknande.

iStopMotion 2 Home är ett program som är enkelt att använda för den något mer erfarna personen samtidigt som de andra medlemmarna i familjen så som dina barn. Med iStopMotion 2 Home kan du också se dina resultat direkt då funktionen Onion skinning ger dig en förhandsvisning på hur slutresultatet kommer se ut medans du jobbar.

Du kan också jobba med såkallad tidsförskjutning i programmet vilket tillåter dig att ta bilder med ett bestämt tidsintervall. Detta tillåter dig att skapa filmer så som en blomma som slår ut eller liknande.

Med iStopMotion 2 Home kan du också skriva ut blädderböcker som ett resultat från dina animationer.

iStopMotion 2 Home är ett bra program för dig som vill lära dig mer om Stop Motion eller bara vill ha ett bra och prisvärt program att jobba i. iStopMotion 2 Home fungerar för dig som använder Mac och kostar runt 430 kronor och du kan bland annat köpa iStopMotion 2 Home på Apple Store.Av: Adam Jönsson - tisdag, 31 maj 2011, kl 12:23
Personlig bild
En blogg där jag kommer skriva om allt som intresserar mig i produktväg. Framför allt Mac-prylar men naturligtvis även andra produkter och prylar. Väl mött!
Dela med andra
Facebook  TwitThis  Pusha  Bloggy  del.icio.us  LinkedIn  Google


Kommentarer
Bara inloggade medlemmar kan skriva kommentarer. Klicka här för att bli medlemProduktmeny

Gästblogga om iStopMotion 2 Home Betygsätt bloggen om iStopMotion 2 Home Jag vill blogga om iStopMotion 2 Home! Skriv omdöme om iStopMotion 2 Home
Beskrivning


Bilder

iStopMotion2Home
Alla bilder
Tester


Till tester

Ämnesområden


Filmer
Hittar inga filmer.
Fler Filmer

Senaste foruminläggen


Arkiv