Ruta Ett DVD AB | Sagoboxen


Skriv ett inlägg om den här produkten Betygsätt produkten
4 0

7
jan
2011
Sagoboxen - ett koncept som ger barnen möjlighet att leva sig in i sagorna

Barn tycker ofta om att läsa sagor och se på film och givetvis även att leka. I Sagoboxen ingår både bok, film och leksaker utan att priset blir särskilt mycket högre än vad man betalar för en vanlig sagobok.

Alla föräldrar har nog upptäckt att det finns en mängd barnböcker och barnfilmer att välja mellan och när det gäller leksaker så finns det nästan ännu fler valmöjligheter. Ruta Ett DVD AB har däremot kommit på ett helt annat koncept där de kombinerar dessa saker och erbjuder en box fylld med både sagobok, dvd-film och leksaker eller pysselbok, något som ger barnen en helt annan upplevelse jämfört med när de bara kan titta på en film eller läsa en bok. Produkterna är fint förpackade i Sagoboxen, ett paket som ser ut som en bok som kan öppnas.

Det finns för tillfället sju olika varianter av Sagoboxen, två av dem handlar om Stadens Hjältar och i dessa boxar får man en sagobok, en dvd-film, en lekmatta och en leksaksbil. Den som väljer någon av dessa sagoboxar får lära känna Bella Brandbil och Palle Polisbil samt många av stadens invånare. Brandbilen och polisbilen är alltid hjälpsamma och vänliga och de får hjälpa till att lösa många problem och märkliga händelser. De fem övriga boxarna handlar om Tiffel-Toffel och hans vänner och i dessa paket ingår en bok, dvd-film, pysselbok och kritor. I dessa sagor står Tiffel-Toffel i fokus. Han är en uppfinnarsnigel som är god vän med Syrsa och Skalbagge. Tiffel-Toffels uppfinningar är alltid lika spännande och det är alltid lika intressant att läsa om vad han pysslar med.

De två titlarna om Stadens Hjältar är Den mystiska tjuven och Flygplanet som försvann. Titlarna på boxarna om Tiffel-Toffel är Godismaskinen, Raketen, Spökfångaren, Bärplockardagen och Julgransplanteraren. På dvd-filmerna om Tiffel-Toffel är Anders Lundin berättarröst, en uppgift som passar honom perfekt. Under 2011 kommer även sagoboxar med Kattälvorna att släppas. I dessa kommer läsarna att få följa med Kattälvorna när de ska lösa mysterier. Var och en av de tre kategorierna kommer så småningom att innehålla 26 olika sagor med tillhörande filmer och leksaker eller pysselböcker.

Sagoboxen är ett roligt och bra koncept med sagor som främst passar barn mellan 3-7 år. Möjligheten att även kunna leka med någon av de karaktärer som de läst om i boken och sett i filmen gör att helhetsupplevelsen av Sagoboxen blir mycket positiv.

Av: Tezz - fredag, 7 januari 2011, kl 10:47
Personlig bild
Välkomna till min blogg! Här kommer ni att få ta del av mina åsikter gällande olika produkter. Ni kan förvänta er recensioner av allt från resor till hudvårdsprodukter men kanske främst av allt böcker i olika genrer. Jag hoppas att alla ska kunna hitta något intressant här och ni får mer än gärna komma med förslag på produkter som ni vill att jag ska berätta mer om.
Dela med andra
Facebook  TwitThis  Pusha  Bloggy  del.icio.us  LinkedIn  Google


Kommentarer
Bara inloggade medlemmar kan skriva kommentarer. Klicka här för att bli medlemProduktmeny

Gästblogga om Sagoboxen Betygsätt bloggen om Sagoboxen Kontakta expert Skriv omdöme om Sagoboxen
Beskrivning
Sagoboxen är ett koncept där en sagobok levereras tillsammans med dvd-film, lekmatta och leksaksbil alternativt dvd-film, pysselbok och kritor.

Bilder

Sagoboxen
Flygplanetsomfrsvann
Alla bilder
Tester
Testad av
Betyg
JoS blogg
-
Tezz (Expertbloggare)
10


Till tester

Ämnesområden


Filmer
Hittar inga filmer.
Fler Filmer

Senaste foruminläggen


Arkiv

»  januari 2011 (3 st)


Bloggtoppen.se
Bloggportalen.se
Blogglista.se
TopBlogArea.se