HTC | Incredible S


Skriv ett inlägg om den här produkten Betygsätt produkten
1 0

25
feb
2011
Kraftfull smartphone med bra kamera

HTC Incredible S gör skäl för sitt namn. Det är verkligen något extra med denna mobiltelefon som är utrustad med en bra kamera, en stark processor och inte minst en välorganiserad inbox för e-post.

Är kameran en av de avgörande faktorerna när du väljer mobiltelefon? Då kommer förmodligen HTC's nya kraftpaket att verka lockande. HTC Incredible S som förväntas börja säljas i mitten av mars har en kamera på 8 megapixlar och har givetvis även en bra videokamera som gör att du kan fånga de viktigaste ögonblicken i rörelse i HD-kvalitet.

Stor och tydlig skärm

Förutom att spela in egna videoklipp av god kvalitet kan du även titta på filmer och korta klipp på den här telefonen utan några som helst svårigheter eftersom skärmen är ett av telefonens främsta fördelar. Skärmen ifråga är 4” och det rör sig om skärmtypen super-LCD som ger såväl bilder som film en bra skärpa och tydlighet när man tittar på dem. Även meddelandefunktioner och surfande förbättras givetvis av det faktum att man ser allt klart och tydligt på den stora och tydliga skärmen. Känner du behov av en ännu större skärm kan du dock dra fördel av möjligheten att koppla in telefonen till TV'n med hjälp av DLNA.

Kraftfull processor ger önskad snabbhet

Incredible S har en kraftfull processor på 1 Ghz och detta gör att telefonen ska fungera snabbt och effektivt i de flesta lägen. Att surfa med den är ett riktigt nöje tack vare processorns kapacitet och även andra saker som att ladda bilder och att titta på filmer eller spela spel blir betydligt trevligare med ett kraftpaket som detta. Alla som använder datorer vet att processorns kapacitet har stor betydelse för om datorn är bra att använda eller inte, och detta gäller i allra högsta grad även för smartphones.

Lika lätt att läsa böcker som e-post

Att maila är något som de flesta ägnar sig åt idag, både på jobbet och privat. Med denna mobiltelefon blir detta enklare än någonsin eftersom det här går att samla alla mail i en enda inkorg och därefter sortera dem som man vill ha dem. Att hantera sin e-post har aldrig varit mer bekvämt och mer lättöverskådligt.

Att läsa och svara på e-postmeddelanden är något av ett måste för många och kan ibland även bli ett stressmoment, men något som däremot brukar vara ett avkopplande moment i tillvaron är att läsa böcker, något som det också går att göra med hjälp av Incredible S. Här finns det tillgång till ett bibliotek fyllt med intressanta böcker i olika genrer som kan laddas ner för senare läsning, om du inte vill läsa dem direkt förstås.

Priset på den här telefonen kommer att hamna strax under 5000 kronor, något som många nog kommer att anse den vara värd med tanke på kameran, skärmen och den starka processorn.Av: Tezz - fredag, 25 februari 2011, kl 23:06
Personlig bild
Välkomna till min blogg! Här kommer ni att få ta del av mina åsikter gällande olika produkter. Ni kan förvänta er recensioner av allt från resor till hudvårdsprodukter men kanske främst av allt böcker i olika genrer. Jag hoppas att alla ska kunna hitta något intressant här och ni får mer än gärna komma med förslag på produkter som ni vill att jag ska berätta mer om.
Dela med andra
Facebook  TwitThis  Pusha  Bloggy  del.icio.us  LinkedIn  Google


Kommentarer
Bara inloggade medlemmar kan skriva kommentarer. Klicka här för att bli medlemProduktmeny

Gästblogga om Incredible S Betygsätt bloggen om Incredible S Kontakta expert Skriv omdöme om Incredible S
Beskrivning
Det syns direkt att HTC Incredible S är annorlunda. Den har snyggt profilerad design som verkligen skiljer sig från mängden. Utseende, ljud, känsla… det här är en telefon som verkligen gör intryck. Fantastiska bioupplevelser HTC Incredible S...

Bilder

IncredibleS
front
baksida
sida
qwerty
allavinklar
skrm
Alla bilder
Tester
Testad av
Betyg
Pocketnow.com
6
PC Advisor
-
Techradar
-
PC Pro
-


Till tester

Ämnesområden


Filmer
Hittar inga filmer.
Fler Filmer

Senaste foruminläggen


Arkiv

»  maj 2011 (1 st)
»  mars 2011 (4 st)
»  februari 2011 (2 st)


Bloggtoppen.se
Bloggportalen.se
Blogglista.se
TopBlogArea.se