Rockstar Games | Grand Theft Auto IV


Skriv ett inlägg om den här produkten Betygsätt produkten
3 0

20
jan
2011
GTA IV

Tänk dig en stor stad som din alldeles egna lekplats!

Ni möts i en lobby, du och din vän, väljer bil och bestämmer er för att köra ett race på motorvägen. Till er hjälp har ni en stor arsenal av vapen som är utplacerade efter vägen som du kan plocka upp genom att köra på dem med bilen eller gå ut och hämta dem, vilket som. 
Det är inte Mario Kart eller Twisted Metal vi snackar om nu. Det är Grand Theft Auto IV (GTA IV).

När din vän och du börjat köra racet så märker du att din barndom vän sedan flera år tillbaka plöttsligt sträcker ut en uzi från dennes förar dörr och siktar på dina däck. Eftersom ni kommit upp på en bro efter motorvägen så är det ju tur att det finns räcken som kan ta emot din vilda färd med punkterade däck som din vän så vackert nyss gav dig. Men finns det verkligen räcken efter hela bron? Kanske bygger dem på nåt ställe? Kanske har polisen en fartkontroll?
Måste jag påminna dig om att vi snackar om GTA IV här, självklart är det INTE räcken efter hela bron och vad vore mer ondskefullt än att kapa bilar och ställa dem på rad lite snett för att "valla" in din däckpunkterande vän rakt genom det dödliga hålet i räcket som stupar rätt ner mot den hårda asfalten 20 meter ner?

Låter detta brutalt, japp det kan vi lova! Det är inte bara charmen med att sätta sin vän i en dödlig situation utan det är samtidigt med ren svart humor GTA IV utvecklarna Rockstar Games ger dig en vespa att åka omkring på OM din bil går sönder och du dör på cuppen. Det kan man kalla den ultimata straff skalan i att göra ett misstag för ingen vill ju åka omkring med en vespa när din barndomsvän kommer med en Impala som går närmare ljudets hastighet och när du VET att du är primary target för din väns sjuka planer.¨

Kan vi säga annat än att Rockstar Games ännu en gång gjort ett mästerverk och det är lätt det roligaste spelet som slår alla i samma genre. Mafia 2 är för begränsat, Saints Row 2 är för dåligt gjort och resten som "försökt" efterlikna Rockstar Games milstolpe i denna Sandbox genre men misslyckats nämner vi inte vid namn med risk för att strö salt i ett djupt sår som vi kan ge namnet FLOPP!

All eloge för Rockstar Games. Jag kommer snart publicera en film i tio delar på denna blogg helt gjord i spelet. Den är just nu under produktion så det kan dröjja några dagar/veckor innan den blir postad. Tills dess , read my blogg!

Over n out! 

 

 
Av: lordlecter - torsdag, 20 januari 2011, kl 12:17
Personlig bild
Här kan du läsa om allt som har med olika värdefulla produkter att göra. Allt från spel till brandsäkerhet! Hos mig hittar du värdefulla tips och recensioner om produkter DU har sett.
Dela med andra
Facebook  TwitThis  Pusha  Bloggy  del.icio.us  LinkedIn  Google


Annons


Kommentarer
Bara inloggade medlemmar kan skriva kommentarer. Klicka här för att bli medlemlordlecter
måndag, 24 januari 2011, kl 05:19
0 0
Hej Stewart. Lyssnade på ditt tips ang jämförelsen. Senaste bloggposten jag gjort är till din ära. Tack. Mycket nöje ;) .

Citat: Stewart (2011-01-20 22:50:35)
Coolt! Något som jag undrar är vad som skiljer GTA 4 från GTA 3, spel-, grafik- och funktionsmässigt (och även miljömässigt). Om du har koll på det får du gärna skriva nåt om det i din blogg. Thanx // Stewart

Stewart
torsdag, 20 januari 2011, kl 23:50
0 0
Coolt! Något som jag undrar är vad som skiljer GTA 4 från GTA 3, spel-, grafik- och funktionsmässigt (och även miljömässigt). Om du har koll på det får du gärna skriva nåt om det i din blogg. Thanx // Stewart

1

Produktmeny

Gästblogga om Grand Theft Auto IV Betygsätt bloggen om Grand Theft Auto IV Kontakta expert Skriv omdöme om Grand Theft Auto IV
Beskrivning


Bilder

GTA4Multiplayer-lobby.png
4342-gta-iv-race.jpg
0.jpg
gta3pc_001.jpg
gta4ss5.jpg
Grand-Theft-Auto-IV-PC-5.jpg
Alla bilder
Tester


Till tester

Annons
plusikassan.se

Ämnesområden


Filmer

Till filmer
Senaste kommentarerna
Rockstar Games Grand Theft Auto IV
lordlecter 2011-01-26, 07:14
Jag lirade först GTA IV till Xbox 360, älskade känslan på...
Rockstar Games Grand Theft Auto IV
Stewart 2011-01-25, 23:43
Det uppskattas! Jag har spelat GTA 3 men det var länge sedan....
Rockstar Games Grand Theft Auto IV
lordlecter 2011-01-24, 05:19
Hej Stewart. Lyssnade på ditt tips ang jämförelsen. Senaste...
Rockstar Games Grand Theft Auto IV
Stewart 2011-01-20, 23:50
Coolt! Något som jag undrar är vad som skiljer GTA 4 från GTA 3,...

Annons

Senaste foruminläggen


Arkiv

»  januari 2011 (2 st)


Bloggportalen.se
Blogtoplist.com
Blogglista.se
BlogRankers.com
ToppBlogg.se
TopBlogArea.se