Jacobsen Publications | Burda Easy Fashion


Skriv ett inlägg om den här produkten Betygsätt produkten
2 1

24
jan
2011
Snygga och lättsydda kläder för nybörjaren

Den som precis har börjat lära sig att sy behöver tydliga beskrivningar och mönster som är lätta att använda. Burda Easy Fashion innehåller mängder av bra beskrivningar på fina och moderiktiga kläder.

Det finns en hel mängd anledningar till varför man borde börja sy. För det första är det väldigt roligt att sy och det är en oerhört härlig känsla när man lyckas sy ett eget plagg eller egna gardiner för första gången. En annan fördel är att det är väldigt praktiskt att kunna sy åtminstone enklare saker. Det är skönt att kunna sy upp gardinerna eller byxbenen själv och att kunna laga barnens blixtlås om de råkar gå sönder. Man sparar en hel del tid och pengar på att klara av detta och det är faktiskt inte svårt att lära sig.

Burda Easy Fashion är den perfekta tidningen för alla som har planer på att börja sy eller kanske precis har börjat igen efter många års uppehåll. Här finns enkla beskrivningar och mönster som passar nybörjaren men detta innebär inte att man bara får försöka sig på att sy trista basplagg, tvärtom är de plagg som finns med här både trendiga och fina och det är kläder som man kan bära med stolthet när man har sytt färdigt.

Många tidningar och böcker som innehåller mönster och beskrivningar för den som vill sy kläder vänder sig i första hand till dem som redan har sytt i flera år och har gott om förkunskaper. Burda Easy Fashion låter istället nybörjarna få uppleva hur roligt och spännande det kan vara att skapa sina egna kläder och inredningstextilier. Mönstren går att klippa ut ur tidningen och är lätta att använda och beskrivningarna är tydliga och lätta att förstå och följa även för den som precis har kommit igång med sin nya hobby.

Även den som har sytt många plagg tidigare kan ha glädje av den här tidningen eftersom plaggen trots att de är lättsydda aldrig blir tråkiga och dessutom alltid är lika fina. Här finns plagg för både vardag och fest och naturligtvis tar beskrivningarna upp olika storlekar vilket gör att många kan ha glädje av dessa mönster.

Burda Easy Fashion finns i välsorterade tidningsbutiker men går även att prenumerera på om man vill vara säker på att få hem numret i brevlådan direkt det kommer ut. För den som vill ha alla nummer av tidningen lönar det sig att teckna en prenumeration och naturligtvis är det även bekvämare.Av: Therese - måndag, 24 januari 2011, kl 11:05
Personlig bild
Välkommen till Handarbetes-bloggen, platsen där du hittar massor av intressant läsning om virkning, stickning, sömnad och annat handarbete. Här kan du få tips och idéer som kan hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din hobby.
Dela med andra
Facebook  TwitThis  Pusha  Bloggy  del.icio.us  LinkedIn  Google


Kommentarer
Bara inloggade medlemmar kan skriva kommentarer. Klicka här för att bli medlemProduktmeny

Gästblogga om Burda Easy Fashion Betygsätt bloggen om Burda Easy Fashion Kontakta expert Skriv omdöme om Burda Easy Fashion
Beskrivning
Burda Easy Fashion - ett modemagasin för dig som just har insett hur roligt och kreativt det är att sy kläder själv. Du får massor av trendiga modeller i olika storlekar och coola accessoarer i varje nummer. Hela tidningen är specialgjord för digsom är...

Bilder

EasyFashion
Alla bilder
Tester
Testad av
Betyg
Dragons Design
-
Sysidan
10


Till tester

Annons

Ämnesområden


Filmer
Hittar inga filmer.
Fler Filmer

Senaste foruminläggen


Arkiv

»  februari 2011 (1 st)
»  januari 2011 (2 st)


Bloggtoppen.se
Bloggportalen.se
Blogtoplist.com
Blogglista.se
BlogRankers.com
ToppBlogg.se